Wie zijn wij?

Achterkamertjes is een platform voor politieke opinie. De site staat in beginsel open voor elke mening, mits leesbaar geschreven. De redactie wordt gevormd door Henk van Lierop en Fons Kockelmans, journalisten met een jarenlange Binnenhofervaring. Ook zij hebben meningen, die op Achterkamertjes te lezen zijn.

Bijdragen kunnen worden gestuurd naar info@achterkamertjes.nl. Spelregels: een stuk telt maximaal 1500 woorden, maar is bij voorkeur (veel) korter. De ervaring wijst uit dat de aandacht van lezers na een paar honderd woorden begint weg te zakken, áls ze het stuk al uitlezen. Racistische taal of ongefundeerde scheldpartijen publiceren we niet. Inzenders horen zo spoedig mogelijk of hun stuk geplaatst wordt en zo ja wanneer. Vermeld in uw mailtje ook in het kort iets over uzelf.

Onder elk bericht kan gereageerd worden. Reacties bestaan maximaal uit 200 woorden.

Achterkamertjes bevat ook de rubriek Haags jargon, waarin het door politici gebezigde abracadabra nader wordt toegelicht. In deze rubriek verschijnen elke week nieuwe items.

Voor wie weten wil welke belangrijke politieke gebeurtenissen de komende dagen weer op stapel staan is er de Agenda, verzorgd door Maria de Mol.